Monday, August 9, 2010

It's been long.

Catwalk by Nabilah Farhanah at 7:07 AM


Salam..
Lama sangat tak update blog ni. Kesian die msti die trase hati. haha. Ntah pape la merepek ni kan. Sebelum ni sgt busy dengan practical and bila dah balik kolej untuk short sem semuanya kena fast and furious. dah macam movie la plak..

Part 2 sem 5 ni short sem je. Just 5 weeks je for tutorial. So jadual sangat pack! Now baru ade time nak update. Ni pun because kena create a blog for MUET class. I know MUET supposed to be english, but the lect decided nak implement IT in english teaching. So I & 3 lagi my friends perform a group and create the blog. Banyak masa terluang kat blog tu tapi tak kesah coz puas hati sangat2.

Dalam busy2 pon sempat balik rumah last weekend. Tu pun terlebih excited nak shopping raye :P This year last year ayah belikan cause next year dah keja and dah kena beli sendiri. Waaa. Lepas ni kena beli sendiri shopping guna duit sendiri. Huhu.

So both weekend days g shopping.

Saturday: Merayap dekat Pavilion & Sg.Wang. Kedai wajib masuk msti la MNG,Zara,Cotton On,Topshop, Forever 21 & Paul Frank. Walaupun most of the time tak ada duit -_-Tu memang favourite la. Mainly suka masuk MNG because suka sgt jeans collections dia. Since I tak ada lagi jeans hitam so I bought a pair of black jeans. Hitam itu menawan you! Haha. Sangat over. Cotton On pulak because suka tops dia yang comel2 dan saiz dia yang agak besar. Obviously I tak suka sangat pakai short tops. Lagi-lagi pulak I suke low cut jeans so takkan nak pakai baju pendek. Forever 21 mestilah sebab accessories yang cantik dan banyak choice macam tak ingat dunia. Hee..
Ok ok. Moving on, kat Pavi I jugak discover new shops that I like, Pull & Bear, Dorothy Perkins & GAP. Memang I tau kedai-kedai tu wujud,just that sebelum ni tak pernah masuk pun.

Hasil tangkapan di Pavilion ialah, a pair of black jeans at MNG, 2 long tops from Cotton On.

Then lepas tu terus ke Sg. Wang because my little brother nak shopping sana pulak. Hasil tangkapan kat sana is grey cardigan from ROMP. hee..

ye..itu dapur mama saya.sila ignore backgroud.suke mirror tu:)

Memang best shopping. The next day pon shop lagi.

Sunday: Move on to KLCC as my other little brother still don't have anything yet. But lastly me myself yang rembat dulu puffy shoulder black cardigan from Mark & Spencer :) So that's the last thing on the list. I got all that I want.


in Nike KLCC,yes the red shirt is my little brother trying shirts from NIKE KIDS!

Just kene tunggu kurung cotton siap and still browsing blogshops in search of the perfect shawls to go with it. :)

Toodles!

B.

p/s i will update soon dengan pic hasil tangkapan.


0 stiletto-steps:

Post a Comment

 

Stilettos vs Flats Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei